Selecteer een pagina

Deze week stond vooral in het teken van het vullen van mijn portfolio, net zoals dat volgende week het geval is. Er moet nog genoeg gebeuren om klaar te zijn voor inlevering. Ondertussen ben ik ook bezig geweest met het optimaliseren voor de klant. Apple Maps doet namelijk nogal moeilijk met het verifiëren van de bedrijfsvermelding. Echter zit ik hier bovenop en dat moet uiteindelijk lukken, het duurt alleen wat langer dan gepland. Echter is dat weer een leermoment voor de volgende keer. Daarnaast is deze week al meteen de eerste lead binnengehaald via de nieuwe chatbot. Dit is erg tof om te zien, dat wat ik gemaakt heb ook daadwerkelijk werkt!

Chatbot blijven testen en optimaliseren

Nu er steeds meer mensen gebruik maken van m’n chatbot is het ook zaak om dit te blijven optimaliseren. Door punten te veranderen op basis van data kan ik de Chatbot steeds beter maken. Daar ben ik nu ook nog mee bezig. Het is de bedoeling dat ik dit verder ga optimaliseren zodat er nog meer leads binnen gaan komen via de chatbot. Ik houd jullie op de hoogte!