Selecteer een pagina

De eerste week van 2018 is weer voorbij en daarbij ook de 17e week van mijn stage. Het einde is nu echt in zicht. Er is veel gebeurd in de eerste week van het nieuwe jaar. Daarnaast heb ik me beziggehouden met een website voor een klant en mijn dagelijkse werkzaamheden.

“Ik zal gelijk met de deur in huisvallen” vertelde mijn stagebegeleider aan het begin van de week. Er is besloten om niet langer verder te gaan met Vandaagontwerp.nl. Dit is erg jammer na al het harde werk wat ervoor verzet is door ons team. Wel is hier een goede reden voor, waar ik nu nog niet al te veel over kan zeggen. Dit betekent ook dat ik mijn geplande interventie niet verder kan uitvoeren en er is haast geen tijd meer om een nieuwe te beginnen. Ik houd jullie up-to-date!

Daarnaast heb ik deze week de website voor een klant afgemaakt en opgeleverd. Er waren nog een aantal punten die ik mocht gaan verbeteren. Deze punten kwamen van de klant en na het verwerken hiervan heb ik hem opgeleverd. Daarnaast heb ik me beziggehouden met het uitbouwen van het portfolio van Blank Bean. Nu Vandaagontwerp.nl van de baan is, wordt er weer vol op Blank Bean gefocust.

Ook heb ik deze week het social media beheer weer opgepakt. Hier ben ik elke dag nog een tijd mee bezig. Er is goed te zien dat tijdens mijn stageperiode het bereik is gestegen en ook meer volgers heeft gekregen. Dit helaas de laatste week dat ik Zand-Erover beheer, omdat ze zelf iemand hebben aangenomen voor dit werk. Hier heb ik veel voor gedaan met advertenties en de content geplaatst.