Selecteer een pagina

Dit is de laatste week stage die ik loop voor 2017. Hierna heb ik vakantie en voor ik weer begin is het 2018. Dan loop ik nog maar één maand stage en is dit leerzame traject helaas weer voorbij. Deze week heb ik me beziggehouden met Google Adwords voor een klant, meer bureaus gezocht voor Vandaagontwerp.nl en daarnaast mijn nieuwe website gelanceerd.

Ik ben de week begonnen met bureaus zoeken voor een mogelijke samenwerking met Vandaagontwerp.nl. Hier heb ik een heel bestand van gemaakt, zodat we hier later gemakkelijk bij kunnen. We gaan de bureaus deze week nog niet benaderen, omdat het bijna vakantie is. We denken dat er meer reactie komt na de vakantie, dus hier ga ik gelijk aan beginnen als ik terug ben.

Ook heb ik deze week samen met mijn stagebegeleider een grootte Adwords campagne opgezet. Dit is gedaan voor een klant van Blank Bean. Wij moeten ervoor zorgen dat de campagne veel leads gaan genereren, in de vorm van offerte aanvragen. Per locatie en doelgroep is de campagne ingezet. Door eerst een zorgvuldig zoekwoordenonderzoek te doen, zijn er verschillende zoekwoorden uitgepakt die waarschijnlijk het beste presteren. Deze zullen ook weer gebruikt worden voor SEO. Nu gaan we kijken welke advertenties het beste gaan presteren en daar gaan we mee verder.

Ook ben ik deze week druk bezig geweest met mijn eigen portfoliowebsite. Ik kreeg hier de ruimte voor van mijn stagebegeleider. Dit is de ideale manier om te laten zien wat ik allemaal geleerd heb over WordPress. Daarnaast kan ik met mijn eigen site blijven oefenen in WordPress en mezelf steeds verbeteren. Ook heb ik geleerd tijdens mijn stageperiode dat mijn oude website er eigenlijk niet uit ziet, haha.

Voor nu alvast fijne kerstdagen en een fijne jaarwisseling! Tot volgend jaar.