Selecteer een pagina

Deze week heb ik weer veel gedaan. De eerste paar dagen heb ik meegeholpen met het maken van een website voor een klant. Daarnaast ben ik deze week verder gegaan aan mijn interventie en zijn we gekomen met een nieuw gat in de markt. Hierop ga ik inspelen samen met mijn stagebegeleider, om Vandaagontwerp.nl naar het volgende niveau te tillen! Daarnaast heb ik deze week nog een leuke blog geschreven voor Blank Bean die ik ook op mijn website ga zetten. Ook ben ik bezig met een nieuwe website voor mezelf. Deze website is toe aan vernieuwing en dit geeft mij ook een mooie gelegenheid om mijn nieuwe skills te testen.

In het begin van de week ben ik begonnen aan het maken van een website voor een klant. Ik ben begonnen met het maken van de pagina’s en mijn stagebegeleider zou deze dan finetunen en waar nodig verbeteren. Op het begin was dit erg lastig, omdat de website gemaakt moest worden voor een bedrijf waar ik zelf niet bekend mee ben. Toch is het gelukt om een goede opzet te maken die werd afgemaakt door de webdeveloper hier. Ik merk zelf dat ik steeds beter een WordPress website in elkaar kan zetten, maar ik moet nog veel oefenen.

Daarna hadden we een vergadering over hoe we verder gaan met Vandaagontwerp.nl. Daar kwam uit dat we Vandaagontwerp.nl ook gaan inzetten als een soort “groothandel”. Uit ervaring weten zij dat veel online marketingbureaus websitebouwers, etc. ook aanvragen krijgen voor grafisch ontwerp. Hierop ga ik inspelen met Vandaagontwerp.nl, door met aangepaste prijzen (groothandelprijzen) de grafische diensten aan te bieden bij dit soortgelijke bureaus. Zij zullen onze diensten dan ook aanbieden naast hun huidige diensten, wanneer ze hier een aanvraag voor krijgen komt deze bij ons binnen en hierdoor verdienen wij geld. Deze bureaus kunnen hier zelf een bepaalde marge op geven waardoor zij hier ook weer geld aan verdienen, een echte win-win situatie.

Deze week ben ik begonnen met alle bureaus in kaart te brengen waar we eventueel een samenwerking mee aan kunnen gaan. Daarna ga ik deze benaderen en hopen op nieuwe partners voor Vandaagontwerp.nl. Dit is een onderdeel van mijn interventie, omdat ik Vandaagontwerp.nl in de markt ga zetten. Het plan is iets gewijzigd, omdat ik dit nu ga doen via andere bureaus en niet meer direct naar de klant. Dit gaat nog wel gebeuren met Vandaagontwerp.nl, maar ik weet niet of ik daar genoeg tijd voor heb met nog maar vijf weken stage te gaan.

Volgende week ga ik verder met mijn interventie en daarnaast zullen er nog wel meer opdrachten komen die ik zal moeten uitvoeren. Daarnaast heb ik deze week er een nieuw social media account bij gehad om te mogen beheren, namelijk Versluis Optiek. In totaal zijn er nu drie social media accounts die ik aan het beheren ben. Dit is erg leuk en vooral, omdat deze alle drie erg verschillen!