Selecteer een pagina

Deze week heb ik de laatste hand gelegd op mijn portfolio en nog verschillende opdrachten uitgevoerd voor Blank Bean. Dit is de op een na laatste week van mijn stageperiode en er moet nog veel gebeuren. Veel taken die ik gedurende mijn stage heb uitgevoerd moet ik langzamerhand gaan overdragen.

Met de deadline van het portfolio in zicht, heb ik hier wat tijd aan besteedt deze week. Zo heb ik mijn reflectie geschreven en ook mijn website verbeterd. Ik heb ervoor gekozen om dit op stage te doen, omdat ik mijn stagebegeleider kan vragen om feedback. Op deze manier kan ik beter reflecteren op mijn houdingen. Daarnaast is mijn stagebegeleider ook een WordPress master en kan hij mij helpen met mijn vragen over de website.

Ook ben ik deze week bezig geweest met een social media advertising strategie voor een klant van Blank Bean. Zij hebben veel besteedt aan adwords, maar dat is in verhouding erg duur. Daarom hebben we gezocht naar een alternatief. Met gerichte social media advertising willen we de relevante doelgroep bereiken met minimale kosten. Hier moet een goed plan voor geschreven worden, zodat we de doelgroep gericht kunnen targetten.

Daarnaast ben ik deze week ook bezig geweest met het schrijven van overdrachtsrapporten. Zo kunnen mijn collega’s op dezelfde voet verder als ik heb gedaan. Deze week heb ik de contentkalender van Verlsuis Optiek verder uitgebouwd. Ook ben ik hiermee begonnen voor Formido en Rijnhoek Plaza. Volgende week is dan echt mijn laatste weekje stage. In die week zal ik dingen gaan afronden en op een goede manier afscheid nemen van het bedrijf.