Selecteer een pagina

Dit is dan echt de allerlaatste week van mijn stage bij Blank Bank. 20 weken waarin veel is gebeurd en waar ik heel veel geleerd heb. Deze week was ook de deadline voor het inleveren van mijn portfolio. Daarnaast heb ik deze week mijn laatste werkzaamheden afgemaakt en overgedragen aan mijn collega. Deze week moet ik zorgen dat ik net zo’n goede indruk achter laat als hoe ik hier was gekomen.

Toch een raar gevoel dat na deze week, mijn stage helemaal afgelopen is en ik weer terug naar school moet. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd waar ik veel aan ga hebben tijdens school, maar ook na school zal ik hier nog veel profijt van hebben. De werkzaamheden waar ik me deze stageperiode het meest mee bezig heb gehouden staan op de pagina: ‘werkzaamheden’. De kennis die ik op heb gedaan met deze werkzaamheden, zal ik nog veel gaan gebruiken tijdens mijn verdere carrière. Ik ben ook heel blij dat ik dit heb mogen leren tijdens stage.

Daarnaast heb ik me ook heel erg verbeterd in mijn houdingen, die terug te lezen zijn bij: ‘big four’. Tijdens stage heb ik veel verantwoordelijkheid gekregen en hier ben ik heel goed mee omgegaan, om er zoveel mogelijk uit te leren. Daarnaast kreeg ik intensieve begeleiding van mijn stagebegeleider, dit heeft ook geholpen om mijn houdingen te verbeteren. Een goed voorbeeld van mijn verbetering is dat ik door middel van goed plannen mijn portfolio ruim van tevoren klaar had. Vorige jaren was ik nogal een uitsteller, waardoor ik vaak in de problemen kwam. Dit keer is dat niet gebeurd en het zal ook niet meer gaan gebeuren.

Deze week heb ik me veel beziggehouden met het overgeven van mijn taken en een goede indruk achter laten. Ik heb een nieuwe contentjaarkalender gemaakt voor een nieuwe klant van Blank Bean. De contentkalenders voor de andere klanten had ik vorige week al gemaakt en deze week heb ik die ingepland in Facebook en Instagram.

Tijdens de laatste stagedag moest ik helaas naar school voor de studiereis. Hierdoor kon ik geen speciaal afscheid nemen, maar ik heb er het beste van gemaakt. Al met al kijk ik terug op een hele leerzame stage, waar ik het echt naar mijn zin heb gehad. Volgende week moet ik weer naar school en ik zal stage missen.