Selecteer een pagina

Met het einde van de stage in zicht heb ik deze week gewerkt aan mijn portfolio. Daarnaast ben ik bezig geweest met een website voor een klant en ook de nieuwe website van Blank Bean. Aangezien Vandaagontwerp.nl er mee gestopt is, zal de website van Blank Bean erg belangrijk worden voor inkomend werk. De website was toe aan vernieuwing en daarvoor is een nieuwe website gemaakt.

Ik heb tijdens mijn stage veel geleerd over het maken van websites. Dit wil ik graag laten zien en hier ook verder mee oefenen. Met mijn nieuwe portfolio website kan ik dit beide heel goed doen. Deze week heb ik mijn website verder gefinetuned en er veel sprints ingezet. Deze is bijna klaar voor het assessment. Ik heb voor de nieuwe Blank Bean website het portfolio ingevuld met alle werken die zij tot nu toe hebben gemaakt. De teksten geschreven, de afbeeldingen gezocht en deze allemaal in een goed werkende website zetten.

De laatste dagen heb ik me veel beziggehouden met een website voor een klant van Blank Bean. Raffinage is een meubelzaak die een nieuwe website nodig had. Dit is een nieuwe en vooral hippe winkel, dat moet ook in de website terug te zien zijn. Met een strak design ben ik begonnen aan het bouwen van deze website.

Ook de social media pagina’s die ik beheer, worden steeds belangrijker. Nu ik bijna aan het einde van mijn stage zit, zal iemand anders dit weer over moeten gaan nemen. Het is belangrijk dat deze overdracht goed gedaan wordt. Op dit moment houd ik me vooral bezig met het zorgen voor meer bereik en meer likes. Dit zal de volgende beheerder ook moeten gaan doen. Dit alles zal ik gaan omschrijven in een overdracht rapport.