Selecteer een pagina

Ik zit op dit moment al een tijdje in de eindfase van mijn afstuderen en het einde komt steeds dichterbij. Alles staat inmiddels online en nu is het voor mij taak om de impact te meten. Daarna moet ik druk aan de slag met mijn portfolio. Ook hier ben ik al een tijd mee bezig, maar nu moet ik zorgen dat alle puntjes op de i komen. Voor de klant ben ik ook zo goed als klaar met de werkzaamheden die ik uit zou gaan voeren. Google Mijn Bedrijf is nu volledig geoptimaliseerd, nu ga ik dan aan de slag met Apple Maps. Echter is dit weer anders dan Google Mijn Bedrijf. De verificatie bijvoorbeeld loopt via de telefoon en bij de klant is dit nogal een lastig punt. Zij hebben namelijk een telefoon met keuzemenu en daardoor kan ik de code niet verkrijgen om de bedrijfsvermelding te verifiƫren. Het automatische telefoontje van Apple komt hier namelijk niet doorheen. Om dit op te lossen ben ik druk in contact met Apple, en ik hoop dat zij mij hier verder mee kunnen helpen!

Chatbot voor DoubleSmart staat inmiddels ook online en nu is het wachten tot de eerste resultaten binnenkomen. Op basis daarvan kan ik dit door optimaliseren en zorgen dat DoubleSmart ook daadwerkelijk meer leads binnenhaalt via de Chatbot. Ook is het de bedoeling dat er een dezer dagen gecommuniceerd gaat worden dat we een Voice Action online hebben staan met DoubleSmart. Op die manier zullen mensen bekend worden met onze Voice Action en hopelijk vaker gaan gebruiken.