Selecteer een pagina

Zoals ik al enkele keren heb geconcludeerd is dat Voice Search (heel) erg in opkomst is! Als online marketing bureau mag je dan zeker niet achter blijven. Daarom ben ik nu bezig met: “DoubleSmart Voice Search Ready” maken. Wat houdt dat precies in? Dat zal ik verder toelichten in deze blog! Al mijn bevindingen over Voice Search komen nu als het ware bij elkaar. Ik ga alles toepassen om te zorgen dat DoubleSmart ook goed gevonden wordt door de Voice Searchers. In mijn laatste weken is dit hetgeen waar ik mij voornamelijk mee bezig ga houden, het daadwerkelijk toepassen van mijn bevindingen. Daarna zal ik dit blijven testen en daar natuurlijk weer van leren, de bekende Lean-startup methode.

Plan voor Voice Search Optimization

Om DoubleSmart Voice Search Ready te maken heb ik een plan opgesteld. In dit plan heb ik de taken beschreven die ik uit ga voeren. Dit heb ik gepresenteerd en zal ik komende tijd gaan uitvoeren. Onderdelen van dit plan zijn: Voice Action maken, Chatbot maken, Navigatie optimalisatie en content optimalisatie. Allereerst ga ik me bezig houden met het bouwen/uitbreiden van de Voice Action en het bouwen van de Chatbot. Dit omdat er op dit gebied veel tests gedaan moeten worden, want alleen dan kan ik de beste kwaliteit garanderen. In mijn komende blogs zal ik jullie van updates voorzien omtrent Voice Search Optimization, houd mijn website dus in de gaten!

Voice Action uitbreiden

In m’n vorige blog schreef ik al over de Voice Action die ik gebouwd heb voor DoubleSmart. Toen was het eigenlijk alleen nog maar mogelijk om vragen te stellen met betrekking tot online marketing. Dit is leuk, maar echt toegevoegde waarde heeft dit nog niet. Toen begon ik te denken hoe ik dit wel zou kunnen creëren. Dit heeft geleid tot de ‘SEO Checklist’. Deze SEO Checklist is gericht op mensen die een nieuwe pagina of blogbericht online gaan zetten. Met de SEO Checklist doorloop je een aantal stappen. Door de stappen te doorlopen samen met je Google Home of Google Assistant app, zet je een ijzersterke SEO basis neer!  Dus, als je volgende keer een nieuwe pagina online gaat zetten, vraag naar de SEO Checklist van DoubleSmart 😉