Selecteer een pagina

Ik ben nog steeds bezig met het optimaliseren van de website voor Voice Search. Daarnaast heb ik ook akkoord gekregen van de klant om een Voice Search Optimalisatie uit te voeren! Dit is nog maar het begin en in de toekomst wordt deze dienst alleen maar belangrijker. De impact in de organisatie is daardoor nu nog niet echt te zien. Echter op lange termijn zal dit zeker wel het geval zijn. Wij als DoubleSmart kunnen dan de positie als expert claimen als het gaat om Voice Search. Dit doordat wij hier al vroeg bij zijn en de verschillende aspecten van Voice Search al aan het uitvoeren en testen zijn.

Optimalisatie voor een klant

Voor een klant ga ik aan de slag met het optimaliseren van Voice Search en dan gericht op de navigatie intentie. Zij hebben verschillende locaties en een goede navigatie is hierbij van belang. De klanten moeten immers gestuurd worden naar de juiste locatie. Hier ga ik volgende week volop mee aan de slag!

Optimalisatie voor eigen website

Ook ben ik natuurlijk nog bezig met het optimaliseren van de eigen website van DoubleSmart. Nu de Voice Skill en Chatbot zo goed als klaar zijn, ben ik aan de slag gegaan met de website. Dit gaat voornamelijk om content. Om goed de vragen te kunnen beantwoorden, heb ik een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Dit gaat dan voornamelijk om de zoektermen met vraagstelling en die bestaan uit meer dan 3 woorden. Nu ga ik hier een FAQ pagina van maken met kort en bondige antwoorden om zo goed te ranken bij Voice Search!